A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több mint 20 koncertet adnak szeptemberben a BFZ kamaraformációi

Budapest - Magyarországi koncertsorozatukra, a Közösségi Hétre hangolnak a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) művészei, akik szeptember 4. és 7. között 24 ingyenes koncertet adnak országszerte.
A templomi zene és Johann Sebastian Bach kedvelői ezúttal Piliscsabán, Szombathelyen és Szécsényben találkozhatnak a zenekarral. Piliscsabán a templomi koncert mellett a helyi idősotthon lakói is részesülhetnek a zenei élményben - olvasható a zenekar MTI-hez eljuttatott közleményében.

A szécsényi koncerten ott lesznek azok a gyerekek is, akik júniusban a Szent István-bazilika előtti téren táncoltak együtt a BFZ játékára a TérTáncKoncerten. 

A klezmer zene kedvelőit ezúttal Egerben, Gyulán és Kiskőrösön várják szeptember 4-én 5-én és 6-án.

A Zenevár című interaktív koncerttel a Fesztiválzenekar csapata a Cseppkő Gyermekotthon mellett Hódmezővásárhelyre és Ceglédbercelre látogat el, és ezúttal 15 idősotthonban zenélnek Budapesttől Gyöngyöspusztán át Bátaszékig szeptember 5-től 7-ig.

A zenekar mindezeken túl vasárnap a Dunapest fesztivál zárókoncertjén, a Várkert Bazárban is fellép.

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések