A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Teljesen megtört lelkileg a tinilány, akit egy temetőben erőszakolt meg egy szudáni, aki még a bíróságon is azt monda: miért ne tettem volna?

Depresszióval, paranoiával és öngyilkos hajlamokkal küzd az a 17 éves lány, akit egy szudáni “menekült” brutálisan megerőszakolt egy temetőben.
Ishaq Al-Noor szudáni “menekült” három évvel ezelőtt, 2015-ben érkezett Nagy-Britanniába, ám minden bizonnyal börtönbüntetésének letöltése után kitoloncolásra fog kerülni, miután kegyetlenül megerőszakolt egy tinédzserkorú lányt.

A bíróságon elhangzottak szerint Al-Noor a szigetországi Hull városában kifejezetten egy temetőhöz közeli helyszínen várakozott annak érdekében, hogy az arrafelé sétáló védtelen kiszemeltjét azonnal a sírkertbe vonszolhassa. Amikor a tárgyalóteremben a bűnösségét firtatták, Al-Noor azt mondta:
bűnös vagyok, valóban erőszakot tettem. Miért ne tettem volna?”
A kiemelkedően jó tanulmányi eredményekkel rendelkező áldozat azóta lelkileg teljesen megtört, álmatlansággal, paranoiával, depresszióval és öngyilkos hajlamokkal küzd, iskolai feladatait már szinte képtelen teljesíteni. Állítása szerint nem tud az eset óta teljes értékű emberként tekinteni magára, gyűlölettel gondol a saját testére.

A tárgyaláson kiderült, Al-Noor később egy másik nőt is megpróbált megerőszakolni, szintén az ominózus temető közelében, de szerencsére ő elmenekült. A migráns minden bizonnyal 16 év letöltendő börtönbüntetést fog kapni, majd azonnali kitoloncolást foganatosítanak ellene.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések