A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szerettei elvesztéséről vallott Bódi Sylvi

Szívhez szóló tanáccsal látta el rajongóit Bódi Sylvi, miután ebben az évben a nagyszüleit és a cicáját is elveszítette. Az egykori playmate úgy véli, kemény időszakon van túl.
Érzelmes poszttal jelenkezett Instagram-oldalán Bódi Sylvi, akinek a nagyszülei halála után a kiscicája is elpusztult. A modell ennek kapcsán írt az elmúlásról a közösségi oldalán, s bejegyzésében arra kéri követőit, töltsenek minél több időt azokkal, akik számukra kedvesek, ugyanis a legváratlanabb pillanatban veszíthetjük el szeretteinket.
„Az élet része az elmúlás is... Nekem ilyen szempontból nagyon kemény volt az évem első fele, hiszen pár hónap leforgása alatt elvesztettem a nagypapámat, a nagymamámat és Zsombi cicámat is” – írta Instagram-oldalán Bódi Sylvi.
„Életünk homokórája születésünk pillanatában megfordul, s azóta megállíthatatlanul peregnek a homokszemek... Azt nem tudni, hogy mennyi van még hátra... Viszont az, hogy a 'homokórádat' milyen tartalommal töltöd meg, Tőled függ” – szúrta ki a bejegyzést a 24.hu a modell Instagram-oldalán.

Az élet része az elmúlás is... Nekem ilyen szempontból nagyon kemény volt az évem elsö fele, hiszen pár hónap leforgása alatt elvesztettem a nagypapámat, a nagymamámat, s Zsombi cicámat is. 😞 Vannak halálesetek, melyekre fel lehet készülni, de vannak amelyek váratlanul történnek meg... A halálra “jó idöpont” sosincs. Egyet lehet tenni: minél több minöségi idöt tölteni az illetövel. Sok örömteli pillanatot megélni együtt, nem véka alá rejteni az érzéseinket, megölelni egymást. Mert “az a nap” egyszer úgyis eljön, hiszen életünk homokórája születésünk pillanatában megfordult, s azóta megállíthatatlanul peregnek a homokszemek... ⏳ Azt nem tudni, hogy mennyi van még hátra... Viszont az, hogy a “homokórádat” milyen tartalommal töltöd meg, az Töled függ. Tölts minél több idöt azokkal, akik a szívednek kedvesek! Hallgasd meg a szüleidet, nagyszüleidet, beszélgess velük és minden távozáskor úgy öleld meg Öket, hogy a szíveitek találkozzanak! 🤗❣️ Sosem tudhatod, hogy mikor látsz valakit utoljára... Mikor mondod neki utoljára, hogy szereted... Szeress MOST! ❤️ Death is part of life... The beginning of the year was rough for me because in two months my grandfater, my grandmother and one of my cats passed away. 😞 There are deaths that you can be prepared, but there are ones that just happen unexpected... There is no “right time” for death. There is one thing that you can do: spending as much quality time as possible with the loved ones. Live special moments together with open hearts, lots of huggings, no hold backs. “That day” will come, no matter what as the “hourglass of our lives” flips over at the moment of our birth... ⏳ Nobody knows how much more time we have got... But it depends on you what you fill up your hourglass with! Spend more time with the ones who are important to your heart! Listen to your parents and grandparents, they may have a story to tell you. Talk to them and when you say goodbye, hug them till your hearts meet. You never know when is the last time you see someone and tell them you love them... Love NOW! ❤️ #Life #Death #MyCat #Zsombi #Maincoone #Family #Élet #Halál #LoveNow #SzeressMost #SylviBodi
Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések