A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szerencsétlen balesetet szenvedett Janza Kata, komoly fájdalmai vannak

Fájdalmak gyötrik Janza Katát: a színésznő kizárólag fájdalomcsillapítók segítségével képes lábra állni, úgy megsérült a háta.
Néhány felkérését is le kellett mondania Janza Katának, miután kedden nagyot esett és komoly hátsérülést szenvedett. A színésznőt egy baráti összejövetelen ejtették a betonra. Elmondása szerint azóta erős gyógyszereket szed, de még így is nagyon nehezen tudja tartani magát.

– Egész éjszaka nem aludtam, olyan fájdalmaim vannak. Nagyon fáj a hátam, a gerincem mellett tiszta seb az egész, a jobb vállam is meghúzódott – számolt be a Ripostnak Janza Kata a történtekről.

– Kedden este a kollégákkal tartottunk egy kisebb kerti partit. Jól éreztük magunkat, bolondoztunk, amikor az egyik kollégám felkapott, hogy bedobjon a medencébe. Még szóltak is neki, hogy vigyázzon, mert vizes a beton... A fiatalember megcsúszott, kiejtett a kezéből, én pedig ráestem a betonra, ami végigsúrolta a hátamat. Nagyon bevertem a derekamat, és ahogy önkéntelenül is megfeszültem, a vállam is megrándult. Most erős gyógyszereket szedek, [...] de nagyon nehezen tudom tartani magam – vallotta be a színésznő, akit a Ripost az Apáca Show bemutatóján ért el.

Az eset miatt, amelyről egyébként videó is készült, bűntudata van Janza Kata kollégájának. Ricsi egyébként szintén megsérült: ő is nagyon megütötte magát, fájlalja a combját, és azóta sem győz bocsánatot kérni a színésznőtől.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések