A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rasszista az egész világ – a dél-koreaiaknak sem tetszik a muszlim invázió

Több mint félmillió dél-koreai írt alá bő tizenöt nap alatt egy petíciót, melyben a muszlim bevándorlás ellen foglaltak állást. Rengetegen az utcára is mentek, ahol olyan csúnya, rasszista táblákkal riogatták a csendes koreai többséget, melyen a hamis menedékkérők azonnali kitoloncolását követelték, valamint figyelmeztették polgártársaikat, hogy nem szeretnének úgy járni, ahogy Európa. Nácizmussal és fasizmussal nehéz vádolni Dél-Koreát, vajon miért megint a muszlimok kerültek célkeresztbe?
Az eseményeket végignézve, úgy tűnik, hogy az ázsiai országban még előnyt élveznek az egészséges reflexek a politikai korrektség kárára. Nyugat-Európában nehéz lenne elképzelni, hogy ilyen kezdeményezés sokáig életben maradhatna, a PC vasökle keményen odacsapna és eltiporna minden ilyen irányú próbálkozást. Jelenleg azonban ettől nem kell félni, hiszen Európa nyugati felén az önfeladás és a flagellánsokat megszégyenítő önostorozás dívik.

Aki meg mer szólalni, darabokra szedik, rasszista és homofób bélyeggel ellátva lehetetlenítik el, zárják börtönbe, tiltják ki az országból. Dél-Koreában erre is figyelmeztettek a tüntetéseket résztvevő állampolgárok, nem akarnak olyanná válni, mint Nyugat-Európa. Meglepő módon itt is az utóbbi időben az országba érkező muszlim bevándorlók verték ki a biztosítékot.

Január és május között több mint 7.000 menedékkérelem érkezett Dél-Koreába, de ebből csak 47-en kaptak pozitív elbírálást. Több száz jemeni menedékkérő használta ki viszont a turistavízum adta lehetőségeket, akiket a turisták körében népszerű Jeju szigeten szállásoltak el.

A vízum kilencven napig érvényes, először Malajziába mentek a jemeniek, majd onnan repültek át Dél-Koreába, ahol később menekültstátuszért folyamodtak.

Jeju szigetén azonban nem igazán örülnek a jemenieknek. Megkérdezték az utca emberét is, aki az elmondottak alapján attól fél, hogy a Nyugat-Európában látott borzalmak az ő országukban is megismétlődnek. Már rémhírek terjednek, melyben például egy taxis mesél arról, hogy kislányokat erőszakolnak, időseket bántalmaznak, sőt egyesek arról is hallottak, hogy egyre több foglalást mondanak le a valódi turisták a bevándorlók miatt. Lee Hyang, egy helyi aktivista hölgy elmondta, hogy őt is inzultálta egy jemeni, aki megfélemlítően viselkedett, valamint felhívta a figyelmet arra, hogy ezek az emberek nem valódi menekültek.

Nem igazi menekültek. Ha nők és gyermekek lennének, hihetnénk nekik, azonban csupa jó kötésű fiatalemberről van szó, akik egyértelmű, hogy nem valódi menekültek. Annyira igazak, mint az álhírek (fake news).
Lee szerint a koreaiak következő generációján csattan majd az ostor, hiszen a koreai fiataloknak sincs munkájuk, mégis a hamis menedékkérők kapják meg a munkákat és áraszthatják el a Koreai-félszigetet.

Az általános hangulatot jellemzi a rengeteg aláíró, hiszen rövid idő alatt több mint 520 ezren látták el kézjegyükkel a petíciót. Ezt liberális körökben a dél-koreaiak bezártságával, alaptalan félelmeivel és tudatlanságával magyarázzák, de hazugság lenne elhallgatni a minden napra jutó erőszakos cselekményeket, melyeket muzulmánok követnek el szerte a világban, ezek a hírek nyilván Dél-Koreába is eljutnak.

Egy koreai professzor szerint az országba érkező muzulmánok nem képesek és nem is akarnak integrálódni a többségi társadalomba, a harcos kisebbség akarja megtéríteni a koreai embereket az iszlám nevében. Óriási veszélyt jelent a terrorizmus, mely Európában már elharapózott, a koreai félszigetet ettől akarják megóvni a muszlim bevándorlók kapun kívül tartásával.

De mitől félnek ezek a szerencsétlen, tudatlanságban élő ázsiaiak? Miért nem adják föl önként és dalolva a saját kultúrájukat, ahogy az divatba jött Európában? Talán zavarják őket a lefejezések, erőszakolások, lopások, a saját kultúrájuk letiprása a beözönlő muzulmánok által?

Hogy lehet, hogy megint a béke vallásával gyűlik meg a baja az embereknek? Pedig ebben az esetben igazán nem beszélhetünk fehér felsőbbrendűségről, ezt az aduászt pedig gondolkodás nélkül ki szokták játszani liberális barátaink. Ha az eset nem Dél-Koreában történt volna, már tele lett volna a nácizmustól rettegő elnyomott sajtó a hírekkel.

Félve kérdezi az ember, hogy vajon miért mindig az agresszív, bevándorló muzulmánokkal van a probléma szerte a világban? Ennyire kirekesztő és elnyomó lenne rajtuk kívül mindenki? Vagy esetleg az iszlám erőszakos terjesztése az, ami meg kellene, hogy ijessze a világot.

Komoly a baj, amikor a behódolás helyett egészséges és határozott válasz, a saját kultúra megtartása jelent devianciát és rasszizmust. Nyugat-Európa már ezt a döntést nyögi, Közép-Európa ellenállt, és úgy tűnik, hogy Dél-Korea sem nyújtja önként a nyaktiló alá a fejét. Vajon mások is követik majd ezt a példát?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések