A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

NB I: Paksra látogat az Újpest, Mezőkövesden gyarapíthatja pontjait a Honvéd

Az eddig százszázalékos Budapest Honvéd a Mezőkövesddel, a rajtnál kissé beragadó Újpest a Pakssal mérkőzik az NB I negyedik fordulójának vasárnapi mérkőzésein. 

Paks-Újpest 

17.00, Fehérvári úti stadion
Vezeti: Berke

Hasonlóan az előző szezonhoz, az Újpest megint beragadt a szezon első fordulóiban. A lila-fehérek veszítettek az MTK ellen, a Haladás ellen csak egy döntetlenre voltak képesek, de a Kisvárda legyőzése is nehézséget okozott Nebojsa Vignjevics együttesének. A Paks rajtja még a fővárosiékét is alulmúlja, a gárda idáig egyetlen pontot szerzett, igaz azt a címvédő MOL Vidi ellen, tehát ma mindkét csapatnak győznie kell ha nem akar lépéshátrányba kerülni a nemzetközi kupaindulást jelentő helyekért. Érdekesség, hogy a paksiak legutóbb május 5-én nyertek utoljára egyáltalán mérkőzést az NB I-ben. A Paks az előző szezonban mindössze a nyitófordulóban tudta bevenni ellenfele kapuját, azóta vagy a fővárosiak nyertek, vagy nem született gól. 

Várható kezdőcsapatok:

Paks: Nagy-Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Szabó - Simon Á, Berus, Kecskés - Haraszti, Bartha, Simon A.
Újpest:  Pajovics-Burekovic-Litauszki, Horj, Balázs - Diallo, Szankovics, Zsótér, Nagy, Nwobodo - Novothny

Mezőkövesd-Budapest Honvéd

19.00, Városi Stadion
Vezeti: Erdős

A szezon egyik nagy kérdése volt, hogy a 2017-ben még bajnokságot nyerő Honvéd két sztárcsatára elvesztése után mire fog menni és bár a Kisvárda-Haladás-Paks trió nem éppen a legerősebb az NB I-ben, a kispestiek három egymást követő győzelme azért így is figyelemreméltó rajtnak tűnik. Tavasszal egyértelműen a várakozásokon felül teljesített a Mezőkövesd és az idei szezont is egy döntetlennel valamint egy értékes győzelemmel kezdte a csapat, így mindenképpen érdekes 90 percnek ígérkezik a találkozó. Érdekesség, hogy a tavalyi három bajnoki mérkőzésen valamennyi alkalommal a vendégcsapat győzött 2-1 arányban, az utolsó hazai győzelem pedig még 2016. decemberében a Bozsik Stadionban született. 

Várható kezdőcsapatok:

Mezőkövesd: Dombó - Farkas, Pillár, Katanec, Vadnai - Szeles, Milnar . Cseri, Koszta, Vajda, Drazsics
Budapest Honvéd: Gróf - Baráth, Kamber, Batik - Uzoma, Vadócz, Pilik, Nagy, Heffler - Holender, Danilo  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések