A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mucika szopóágon – Kálmán Olgának nincs visszaút az ATV-be

Hát ez ciki
Az ATV markáns közéleti profiljának megtartását és egy új, szórakoztató műsorokat és sorozatokat sugárzó csatorna indítását tervezi Németh S. Szilárd, aki a Heteknek adott interjújában beszélt erről. A csatorna vezérigazgatója arra a kérdésre, hogy visszatérhet-e hozzájuk a Hír TV-től elbocsátott Kálmán Olga, nemleges választ adott. 

A tévés piac utóbbi hetekben tapasztalható drasztikus változásaival kapcsolatban Németh S. Szilárd elmondta: hálás azoknak a kollégáinak, akik az elmúlt években kitartottak az ATV mellett, arra pedig büszke, hogy ha bizonyos hírműsoroknál volt is nézettségcsökkenés, a csatorna végig megőrizte a dominanciáját ebben az időszakban a hasonló profilú tévékkel szemben. Arra a kérdésre, hogy Kálmán Olga visszatérhet-e az ATV képernyőjére, Németh S. Szilárd elmondta: Kálmán Olga 2016-os távozása után a tévé vezetésének új megoldásokat kellett keresnie. Rónai Egon kiválóan vezeti az Egyenes beszédet, ráadásul elkezdtünk építeni saját arcokat, így nálunk dolgozik Krug Emília, aki mára a legjobb hírháttér-műsorvezetők egyike lett Magyarországon. Kulka Jánossal készített közelmúltbeli interjúja óriási szakmai és közönségsikert hozott a számára és az ATV számára is. Egy szó, mint száz, Bednárik Imre szakmai vezetésével elkezdtünk új szakembereket felépíteni, amire nemcsak nekünk, de a szakmának is égető szüksége volt. Ezt a munkát nem fogjuk félbehagyni, ez egy hosszú távú folyamat – részletezte álláspontját vezérigazgató.

Azokkal a kritikákkal kapcsolatban, amelyeket a választásokat megelőző másfél évben kapott az ATV, és amelyek lényege, hogy a csatorna közéleti arcélének, illetve kormánykritikus tartalmainak feladására készül, Németh S. Szilárd megjegyezte: Az ATV szerinte ma közéletibb tévé, mint valaha volt. Amit a kritikusaink bulvárosodásnak írnak le, az a mi szemszögünkből színesedés, kereskedelmi szempontból pedig élénkülés. Szerintem ettől lesz tévé a tévé – ellenkező esetben rádióműsort csinálnánk reggeltől estig – tette hozzá. Ami a csatorna közeli terveit illeti, Németh Szilárd elmondta: ősztől napi magazinműsor indul az ATV-n Jakupcsek Gabriellával. Biztos vagyok benne, hogy Gabi növelni fogja a csatorna értékét, és mind a hírrajongóink, mind az inkább szórakoztatásra nyitottabb nézőink őt el fogják fogadni. Ráadásul egy ideje kiadó az ATV-n az est háziasszonya-szerep, most ezt Jakupcsek Gabriellával betöltjük – tette hozzá Németh S. Szilárd.

EGY ÉV MÚLVA KÉT ATV LESZ

Az interjúban a vezérigazgató azt is elmondta: néhány héten belül bejelentik, hogy az ATV a világ egyik legnagyobb hírcsatornájának magyarországi partnere lett . A következő esztendő terveiről  Németh S. Szilárd  úgy nyilatkozott, hogy egy év múlva két ATV-t lehet majd látni, amelyek közül az egyiken alapvetően hírműsorok mennek, a másikon inkább szórakoztató műsorok és sorozatok, a cél az, hogy az ATV a G-nap előtti nézettségét tartsa, míg a második csatornával új, fiatal nézőket célozzák meg.

(Forrás: pestisracok.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések