Kedvelj és ajánlj minket a facebookon is

Beraking News

Hirdetés

Mobilalkalmazás segít vízhez jutni a hőségben

Napjainkban egyre égetőbb probléma az ivóvíz és a műanyag palackok mennyisége. Ha nem szeretnénk a rekkenő hőségben pluszként még folyton kulacsot is cipelni magunkkal vagy palackos vizet vásárolni, ez az applikáció a segítségünkre lehet.
A letölthető mobilalkalmazás a magyarországi közkutakról informálja a felhasználókat. Az applikáció mintegy tizenegyezer helyszínt tartalmaz, ahol ingyenesen juthatunk ivóvízhez.

Petró Tamás, a Közutak mobilalkalmazás fejlesztője közleményben tudatta, hogy a kozkutak.hu oldallal együttműködve készült el az az alkalmazás, amely a hazánkban található ingyenes vízvételi lehetőségeket listázza. Az applikáció Androidra és iOS-re is ingyenesen letölthető, és nem tartalmaz zavaró reklámot.

Az alkalmazás különösen hasznos a túrázók és a természetjárók számára, de városokon belül is jó szolgálatot tesz, ha látjuk, hogy hol juthatunk ivóvízhez a közelben. A köz- és ivókutak mellett a mobilapplikáció az újratöltő pontokat és a nem működő kutakat is tartalmazza.

A közleményből az is kiderült, hogy az adatbázis a felhasználók bejelentései alapján folyamatosan bővül: a Közkutak.hu fejlesztője személyesen moderálja a beérkező jelentéseket, így válik az applikáció naprakésszé.

Forrás: hirado.hu

Nincsenek megjegyzések