A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyarország győz, Svédország veszít

Amikor napvilágot látott, hogy Svédország beavatkozott az Európai Bizottság mellett a civil szervezeteket érintő magyar szabályozás miatt az Európai Bíróságon ellenünk indított perben, egy minap hallott történet jutott eszembe.
Egy ottani idős hölgy annak alátámasztására, hogy bár a lakosság nem vett részt a második világháborúban, mégis megszenvedte azt, halálos komolysággal kijelentette: akadozott például a tejszínellátás. A komikus szenvedéstörténetet magyarázza, hogy a napóleoni idők óta nem volt náluk háború, így más mértékegységekkel mérik a megpróbáltatásokat.

Egyszerűen fogalmuk sincs arról, milyen az, amikor egy nemzet szabad akaratából, hősiesen cselekszik és hoz döntéseket önállósága, identitásának megvédése érdekében. Baloldali kormányuknak eszébe sem jut, hogy ellen is lehet állni az ártó külső befolyásnak.

Nem kell ugyanis kétszáz évet visszalapoznunk az annalesekben, hogy a behódoló, a birodalmi gondolatot kiszolgáló mentalitást tetten érjük az esetükben. A második világháborúban ugyanis nem véletlenül lettek megkímélve.

Jó pénzért szállították a náci Németországnak a vasat, amely nélkül Hitler ámokfutása jóval rövidebb ideig tarthatott volna. A fémellátás nem akadozott, mint a tejszíné, így náluk továbbra is béke honolhatott, kevés hullámot vetve nagy tavaikon. Mondhatni, svédasztal mellől, szótlanul figyelték, hogy a szomszédos Dániát és Norvégiát elfoglalja a náci hadigépezet.

Most meg szótlanul, lagymatagon tűrik, hogy a beédesgetett migránsok szétszedjék az államukat. Nemrég volt a szörnyű, négy halálos áldozatot követelő stockholmi terrortámadás egyéves évfordulója.

Külpolitikai közhely még a kommunista sajtócenzúrát felélesztő Európai Unióban is, hogy bevándorlóhordák garázdálkodnak a svéd városokban, a rendőrök nem mernek fellépni ellenük, a gyenge hatóságok pedig úgy tesznek, mintha az lenne a világ rendje, hogy nőket molesztálnak, erőszakolnak analfabéta vademberek.

A helyzetet súlyosbítja, hogy az internácisodó PC-világban még a segítségkérést is tiltják. A köztévének nyilatkozó svédországi magyar nő vallomásának videóját képes volt letiltani a hírdiktatúrára törő vezető közösségi médium.

Figyelemelterelés zajlik a baloldali svéd kormány részéről. Azt akarják demonstrálni választóik és az európai közvélemény előtt, hogy bár a saját hazájukban nem tudják megmutatni, ki az úr a háznál, az illiberális mételyt terjesztő és a sorosista elmigránsosítási tervet akadályozó.

Magyarországgal szemben igen. A papíron transzparenciatámogató svéd kormány még konkrét, érdemi részleteket sem volt hajlandó elárulni politikailag motivált támadó beadványukról. Nyilvánvalóan azért, mert ugyan mi lenne diszkrimináció abban, ha az állítólagos civil, valójában politikai aktivista szervezeteket arra kötelezik, hogy tüntessék fel, ha külföldről kapnak nagy összegű támogatást?

A baloldali szélsőségességre hajló svéd kabinet népszerűtlenséghajhász fellépése viszont nagy valószínűséggel tovább fogja amortizálni amúgy is megroggyant támogatottságát.


El fog jönni nekik az igazság pillanata az őszi svédországi választáson, ahol ki fog derülni, hogy a migránsok körében végrehajtott szavazóvásárlási kampányuk befuccsolt. Jövő tavasszal az európai parlamenti választáson pedig arra is rá kell majd ébredniük, hogy a most éppen Brüsszelben székelő aktuális hatalomhoz való stréber dörgölőzésük szintén tévesnek bizonyult.

Az új Európai Parlamentet és Európai Bizottságot az elődök piszlicsáré bosszúperei már nemigen fogják érdekelni. Az új stockholmi vezetés pedig megjósolhatóan szintén szakít balos elődje furcsa migrációs Stockholm-szindrómájával.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések