A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eljött a gyógyulás ideje: Liberalizmus=vírus, Magyarország=gazdatest

A vírus fogalma:
vírus mikroszkopikus biológiai organizmus, amely nem sejtes szerveződésű és csak más élőlények sejtjeiben, parazitaként képes szaporodni.

A vírusok ellen az élőlények immunrendszere védekezik, amelyet oltással fel lehet készíteni a fertőzés elleni még hatékonyabb válaszra. Vannak olyan vírusok is, amelyek képesek kikerülni az immunrendszert. Az antibiotikumok nem hatékonyak a vírusok ellen.
28 éve sajnos Magyarországon felütötte a fejét egy vírus, ami teljesen rátelepedett hazánkra. Azóta is terjed, bár 8 éve mintha kissé visszaszorulóban lenne. A vírus neve: liberalizmus. Képviselői pedig a hajdanán nyilasból átvedlett kommunistákhoz hasonlítanak (meg lehet nézni. Ott van a Terror háza múzeumban az átöltöző szoba. Itt bemész, mint nyilas, ott kijössz, mint komcsi.)
Az átöltöző szoba:
Képtalálat a következÅre: âterror háza múzeum: átöltözÅ szobaâ
A rendszerváltás előtti kommunisták (egy részük a nyilas rendszerben nyilasok voltak) egy 180 fokos fordulattal a “szabadság” (szabadosság) nagy (álszent) híveivé, liberálisokká váltak, megfűszerezve egy kis nemzetellenes, globalista (onnan jön a pénz), világképpel.
Imádatuk tárgya a Világkormány és az Európai Egyesült Államok (tév)képzete.

Ők a vírus, Magyarország a gazdatest. 28 éve élősködnek rajtunk.

Rágja Magyarországot ez a pusztító kórság. Rágja a politikában, a médiában és a kultúrában.
Politika
A Rendszerváltáskor a legnagyobb antikommunista SZDSZ-ből vált a legnemzetellenesebb, legliberálisabb, leginkább magyarellenes pártképződmény. Természetesen az élvezettől sikongatva álltak össze a posztkommunistákkal kormányozni. Többször is.
Majd annak rendje és módja szerint az SZDSZ kimúlt és itt hagytak ránk, magyarokra, 500 millió Ft tartozást. Börtönbe ezért nem került senki, elszámolni senkin sem kellett a hatalmas tartozást. Az adófizetők fizették meg az árát, ahogyan a Rendszerváltást követő rablóprivatizálást is velünk fizettették meg Bokrosék, Surányiék és a többi liberális, posztkomcsi gazember. Azóta nem tudjuk Surányi elvtárstól, hol van a magyar aranytartalék.
Az SZDSZ csoffadt kis ócska szelleme azóta is itt kísért, kultúrában, politikában, médiában. Politikában elég tekintetünket a Momentum, a Bokros féle MOMA (nem szűnt még meg?) , és részben a DK meg az LMP felé fordítani.
Média
Képtalálat a következÅre: âliberális kártevÅkâ
A Rendszerváltoztatást követően fröcsögött a média a libsiktől, ahogy ma is. Csúcspontját 1997-ben érte el az őrület, Horn Gyula jóvoltából és baráti köréből létrehozott két kereskedelmi tv, a Tv2 és az RTL Klub létrehozásával. Teljessé vált a liberálfasizmus. Az első Orbán kormányt jól meg is buktatták.
Mára a libsik kedvenc kis tévéik egy része megszűnt, vagy a nemzeti oldal kezébe kerültek. Elsősorban az online térbe menekültek, de ott elképesztő vezető szerepet töltenek be a mai napig is. Sorolni is felesleges, 24.hu, hvg.hu, 444, index.hu…stb.stb.
Április 8-án ugyan vereséget szenvedtek, de ne becsüljük le őket! Nekik köszönhető, hogy a 2.8 millió nemzeti szavazóval szemben volt (ha ugyan szétaprózva is) 2.3 millió libsikre adott szavazat. Ez nagy szám! Bődületesen nagy.
Kultúra
Kapcsolódó kép
A kultúrában gyakorlatilag 100%-os az uralmuk liberális “barátainknak”  a mai napig. Oly mértékben, hogy még a nemzeti kormányok is nekik adják az állami támogatásokat. Erről bővebben Szakács Árpád zseniális cikksorozata alaposan beszámolt. Várjuk a következő részeket,  kedves Árpád!
Összegezve: Magyarország biztonságos fennmaradása csakis úgy biztosítható, ha politikai hatalomhoz a libsik továbbra sem jutnak. A médiát 100%-ban el kell venni tőlük, még mutatóban sem maradjon semmi!

A kultúrában pedig ideje elkezdeni a totális Rendszerváltoztatást!

A bíróságnál is ugyanez a helyzet: Rendszerváltásra van szükség.
Magyarországot teljesen meg kell tisztítani a liberális vírustól.

Ehhez oltásra van szükség! Oltásra az óvodákban. Oltásra az általános iskolákban. Oltásra a középiskolákban és az egyetemeken. Oltásra a politikában, a médiában és a kultúrában.
És végre szabaddá válunk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések