A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Labdarúgás: Messi nincs ott az argentin válogatott keretében

Bár Lioonel Messi hivatalosan nem mondta le a válogatottságot jelzésértékű lehet, hogy az ötszörös aranylabdás biztosan nem lép pályára a nemzeti csapat következő mérkőzésein. 
Az argentin sajtóban kedden jelentek meg olyan cikkek amelyek arról írtak, hogy Lionel Messi (ideiglenesen) lemondta a válogatottságot. A TNT Sports LA munkatársa Hector Castillo arról írt, hogy az is elképzelhető, hogy a szupersztár nemcsak ősszel nem ölti magára a nemzeti csapat mezét, hanem véglegesen visszavonul a válogatottól. 

A hírek egyik fele beigazolódott ugyanis Messi nem tagja annak a 29 fős keretnek amelyet Lionel Scaloni az új szövetségi kapitány kijelölt a Guatemala és Kolumbia elleni szeptemberi mérkőzésekre. 

Messi eddig 128 mérkőzésen lépett pályára az argentin válogatottban, 2014-ben ezüstérmes lett a világbajnokságon, valamint három Copa America-döntőt is játszott. 

A keretből olyan sztárok is hiányoznak, mint  Sergio Agüero, Gonzalo Higuaín és Ángel Di María a világbajnokságról lemaradó Mauro Icardi viszont tagja a csapatnak. 

Az argentin válogatott kerete:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések