A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kerékpár: Kusztor Péter nem indul a Tour de Hongrie-n

Kusztor Péter bukott a Cseh Körverseny egyik szakaszán és a legjobb magyar kerékpáros kulcscsonttörés miatt nem indulhat a legnagyobb magyar versenyen.
A My Bike-Stevens versenyzője ezen a héten Csehországban versenyzett a helyi körversenyen. A harmadik szakasz során sprintelhetett a győzelemért egy tizenöt főt számláló boly tagjaként, 700 méterrel a cél előtt azonban a norvég  Torjus Sleenhez hasonlóan ő is elesett. Kusztor még be tudott gurulni a célba, ám érezte, hogy nagy a gond. A szakasz után nem sokkal később megszületett a diagnózis, a versenyző egy évvel ezelőtt megsérülő kulcscsontja ismét eltörött. Kusztor Péter számára ezzel gyakorlatilag befejeződött az idei szezon, a magyar kerékpáros nem tud indulni a jövő heti Tour de Hongrie-n. 

Szinte napra pontosan egy éve láthattatok rólam hasonló képet – írta Peti a közösségi média oldalain. - A Cseh Körverseny mai szakaszán 15-en jöttünk sprintre, körülbelül 700 méterre a céltól összeakadtunk és a földre kerültem. Nagyon szuperül éreztem magamat, egy dobogós helyezés teljesen reálisnak látszott. Még be tudtam gurulni a célba, de a röntgenen kiderült, hogy ismét eltört a kulcscsontom, ugyan ott, mint egy évvel korábban. Sajnos ez a szezon véget ért számomra, nagy bánatomra a következő heti Magyar Körversenyen sem lehetek ott. - írta Facebook oldalán Kusztor Péter. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések