A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hoppá, itt egy újabb popsztár, akit eljegyeztek

A sztárvilágban most egyértelműen az eljegyzések időszaka van, szinte hetente jelenti be újabb és újabb híresség, hogy immár jegyespárt alkot a partnerével.
A bejelentések között nem egy igazán meglepő is van, amikor a fiatalok pár hét járás után máris a házasság felé kacsingtatnak. Justin Bieber és Hailey Baldwin gyors románca, és az ezt követő váratlan eljegyezés mintha a sztárvilág többi szerelmesét is megihlette volna. A sornak nincs vége, hiszen most meg Ellie Goulding jelentette, hogy immár jegyben jár a barátjával.

Ellie Goulding és a barátja, Casper Jopling:

Caspar Jopling (@casparjopling) által megosztott bejegyzés,

Igaz, az énekesnőre nem lehetne azt mondani, hogy kapkodott volna az eljegyzéssel, hiszen már több mint másfél éve jár barátjával, Casper Joplinggal. Ellie Goulding sokáig nem volt igazán szerencsés a szerelemben, járt Skrillex-szel, két évig volt a McFly sármőr zenészének, Dougie Poynternek a barátnője, szóba hóztak Ed Sheerannel, Niall Horannel, sőt még Harry herceggel is. Ellie végül nem lett hercegné, de ezt nyilván cseppet sem bántja, hiszen a közeli ismerősei szerint nagyon boldog és kiegyensúlyozott Casper mellett. A pár nagyon vicces módon a The Times-ban tette közzé az eljegyzésük hírét. Reméljük, hogy ennél még boldogabb házasok lesznek. 

Caspar Jopling (@casparjopling) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések