Kedvelj és ajánlj minket a facebookon is

Beraking News

Hirdetés

Elég volt! Czippán Anett nyilvánosan mondta el, mit gondol a beszólásokról

Igaza van!
Nagy dolgot vállalt be Czippán Anett. A mai világban, amikor minden sztármami szinte azonnal visszanyeri a szülés előtti alakját, ő bevállalta, hogy nem tökéletes. Anett tavaly novemberben adott életet második gyermekének, és büszkén mutatja meg, hogy bizony maradt még egy kis pocak! Instagram oldalára feltöltött egy bikinis képet, ami alatt azt is kifejtette, mit gondol erről az egészről:

"Sokat gondolkodtam, de nem érdekel, bevállalom! Igen, jól látjátok, nagy a hasam. Mindenki másképp reagál arra a bizonyos 9 hónapra. Van, aki szerencsés, van akinek nehezebb visszanyerni utána az alakját! Íme, ez az én testem most. Miért is osztom meg? Hogy erőt adjon másoknak, hogy erőt adjon nekem! Ma elkezdtem visszarendezni magam! Lássuk, hogy sikerül! Ha valaki szeretne, társuljon! Segítsük egymást! Hajrá lányok!" - írta a képhez, a Bestnek pedig azt is elmesélte, mi indította arra, hogy kitegye ezt a posztot.

"A mai napig sokan hiszik, hogy terhes vagyok, és szóvá teszik pocakomat. Elegem lett, ezzel a képpel azt üzenem, hogy a testem része, nem fogom rejtegetni. Sok nő van még ilyen helyzetben, és ha vállaljuk magunkat, akkor tudjuk egymást motiválni. Indítok egy Youtube-csatornát, amin nap, mint nap megosztom majd mit teszek a fogyás érdekében" – mesélte a műsorvezető a Best magazinnak.

Nincsenek megjegyzések