A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dráma az alagútban, magyar turistákkal volt tele a busz, amely telefüstölt mindent

Az emberek leszálltak, mire kiértek a tűzoltók.
Tűzoltók intézkednek a Szlovákiában található branyiszkói alagútban, ahol egy busznyi magyar turista került kellemetlen helyzetbe, amikor az emeletes buszukat váratlanul elöntötte a füst.

A közlekedési eszköz 92 utasának túlnyomó része magyar ajkú volt. A tűzoltók szóvivője elmondta, hogy a füst éppen akkor kezdett terjengeni a motorházból, amikor az emeletes busz befutott a majdnem öt kilométeres alagútba. A füst olyan intenzitással ömlött, hogy beszivárgott az utastérbe és az alagutat is ellepte. Ekkor már megállt a busz, az utasok pedig még a tűzoltók kiérkezése előtt leszálltak róla. Amint megérkeztek a tűzoltók, a turistákat egy vészkijáraton keresztül kimenekítették egy biztonságos területre.

Egyetlen utas sérült meg a kellemetlenség során: az egyik turista sokkot kapott a tapasztaltaktól. A tűzoltóság a saját buszaival elszállította a turistákat az eredeti célállomásukra, a Rozsnyói járásban található Berzétére - írja a Paraméter.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések