A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Diana keresztlánya így hasonlít az elhunyt hercegnőre - Képeken Diana 10 keresztgyereke

Diana hercegnő keresztlányait és keresztfiait mutatjuk.
Az 1997. augusztus 31-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Diana hercegnőt a brit arisztokrácia tagjaként és szociális elkötelezettsége miatt gyakran kérték fel keresztanyának.

1981 és 1995 között összesen tíz keresztlánya és hét keresztfia született, akik közül most tízet mutatunk meg.

Legtöbben közülük ugyancsak kékvérűek, de néhány polgári származású barátnője is felkérte a hercegnőt, hogy legyen keresztanyja gyermekének - amit ő minden esetben örömmel elvállalt. Az idén 36 éves Lady Edwina Grosvenor - Diana legelső keresztgyereke -, bár csak távoli rokonságban állnak, meglepő hasonlóságot mutat a néhai hercegnővel. 
Lady Edwina Grosvenor Gerald Grosvenor, Westminster hatodik hercege - Károly herceg unokatestvére - és Natalia Grosvenor lánya. Edwina szőke haja, hosszúkás arcformája, kék szeme, komoly tekintete emlékeztet Dianára.
Alexandra Knatchbullt Károly herceg vezette oltárhoz 2016-ban. Alexandra Lord és Lady Romsey lánya, ám az esküvő idején édesapja, Norton Knatchbull nem örvendett jó egészségi állapotnak.
Philippos herceg Diana első keresztfia. A jóképű herceg a görög Constantine király - Fülöp herceg unokatestvére - és Anne-Marie királynő fia.
Leonora Lonsdale nem áll rokonságban a királyi családdal. Édesanyja Diana hercegnő udvarhölgye volt. A 32 éves Leonora filmrendező lett.
Lady Mary Wellesley Charles Wellesley, Wellington kilencedik hercegének és Antonia hercegnőnek a lánya. Mary irodalmár, a University College Londonon szerzett doktori fokozatot.
George Frost Sir David Frost - műsorvezető, újságíró - és Lady Carina Frost fia. George a kép bal oldalán látható, mellette édesanyja és bátyja, Wilfred.
Antonia Twiston-Davies édesanyja, Caroline Harbord-Hamond Diana hercegnő egyik közeli barátnője volt.
Edward Windsor, Lord Downpatrick kilencéves volt Diana halálakor. Az idén harmincéves lord apja St Andrews grófja, édesanyja Sylvana Windsor, St Andrews grófnéja.
Jack Bartholomew autóversenyző Carolyn Bartholomew fia, aki Diana hercegnő közeli barátnője volt.
Domenica Lawson édesanyja, Rosa a hercegnő barátnője volt. Az idén 23 éves, Down-szindrómás lány alig ismerhette keresztanyját, hiszen kétéves volt Diana halálakor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések