A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Baba Vanga hátborzogató próféciája a harmadik világháborúról beszél!

A vak bolgár jósnő előre látta az emberi civilizáció végét? Szavai ma mindennél aktuálisabbak! „Minden úgy tűnik majd el, mint a jég”
A legendás, vak bolgár jósnő, Baba Vanga, aki a szeptember 11-i terrortámadást is előre látta, a harmadik világháború kitöréséről is jövendölt.
„Minden úgy tűnik majd el, mint a jég, csak Vladimir és Oroszország győzelme marad. Oroszország nem csupán túléli a harcot, de az egész világot uralni fogja.” – mondta.
Egy másik jóslatában azt állította, hogy Szíriában fog kitörni a harmadik világháború.
„Keleten fog kitörni a háború, melyet a muzulmánok európai inváziója vált ki. A harmadik világháború Szíriában fog elkezdődni.” – hangoztak szavai.
A bolgár jós szerint 2018-ban Kína gazdasági szuperhatalom lesz, ezzel kiüti a nyeregből az Egyesült Államokban. Azt is állította, hogy az éhínség teljesen meg fog szűnni 2025-ben.

Hogy utána mi lesz, azt pontosan nem tudni, de többször beszélt arról is, hogy egy napon majd véget vet egy veszélyhelyzet az emberiség uralmának a Földön.

Hogy ez pontosan mi is lesz, azt senki sem tudja, mert Baba Vanga utalásai erre vonatkozóan meglehetősen ködösek.

Egyesek szerint a GMO termékek fogják tönkretenni az emberi génállományt, és a fajunk idővel nem csak terméketlenné válik, de mutációktól fognak a jövő generációi szenvedni, így lassan de biztosan lecsökken majd a populáció.

Egy másik elképzelés szerint a bolgár vakasszony a veszélyhelyzet alatt egy kívülről érkező, földönkívüli inváziót értett…

Azonban a legvalószínűbb elképzelés az, amit nagyon sok elemző is oszt.

Mégpedig az, hogy egy utolsó nagy világégésben, a harmadik világháborúban csúcsosodhat ki majd minden emberi gonoszság és számítás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések