A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A megélhetési politikusokat ki kell pucolni az EU-ból

A májusi európai parlamenti választás lehetőséget ad arra, hogy azokat a megélhetési politikusokat, akik Soros György pénzén akarnak maguknak jobb életet teremteni, ki lehessen pucolni az Európai Unióból - fogalmazott Csizmadia László, a Civil Összefogás (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumának elnöke.
A brüsszeli látszatintézkedéseknek véget kell vetni, és az emberek sorskérdéseivel kell foglalkozni –hangsúlyozta Csizmadia László az Echo TV Napi Aktuális című műsorában. A CÖF elnöke szerint, ha sikerül létrehozni az intézményesített rendszerű Európai Civil Együttműködési Tanácskozást, ami mögött a 27 tagország aktív civiljei ott állnak, akkor az újonnan megalakult és más szellemben működő uniós intézményekben mindenki kötelező érvényűnek fogja érezni, hogy a civil kezdeményezésekre autentikus válaszok szülessenek.
Minden európai uniós országban a civileknek fel kell kelnie abból a bizonyos fotelből, össze kell fogni, és rá kell mindenképpen kényszeríteni az uniós vezetést, hogy ne álhírekkel próbáljanak bennünket félrevezetni
– hangsúlyozta Csizmadia arra reagálva, hogy mit tudnak tenni a civilek egy olyan helyzetben, mint például ami Chemnitzben történt.

A lukácsista filozófus, Heller Ágnes szervezte demonstrációval kapcsolatban Csizmadia elmondta: A baloldal egyre idegesebb, hiszen látható, hogy azt a szellemiséget, amit eddig képviseltek, azt felrúgták, és másfajta fake newsra alapuló szöveggel próbálják bódítani a népet. Az elnök szerint Heller egy olyan ősrégi kövület, akire a magyar fiatalok és a magyar emberek nem fognak hallgatni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések