A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Haladás nyeretlenségi sorozata szakadt meg

A Szombathelyi Haladás két büntetőnek köszönhetően 2-1-re legyőzte a vendég Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombati játéknapján. 
A mérkőzés előtt még mindkét csapat nyeretlen volt ebben az idényben.

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Szombathelyi Haladás-Puskás Akadémia FC 2-1 (0-0)

Szombathely, 3936 néző, v.: Solymosi 
gólszerzők: Mészáros (67., 87., mindkettőt 11-esből), illetve Molnár G. (93.) 
sárga lap: Diallo (42.), Zsidai (66.), Poór (84.), Heris (86.), Danilovic (87.)

Szombathelyi Haladás:
Király G. - Schimmer, Benes, Kolcák (Tamás, 78.), Bosnjak - Grumic, Jancsó (Halmosi, 60.) - Mészáros K., Németh Má., Németh Mi. - Rabusic (Bamgboye, 64.)

Puskás Akadémia FC:
Danilovic - Heris, Hegedűs L., Poór, Trajkovski (Bokros, 88.) - Zsidai, Balogh B. (Arabuli, 78.) - Kiss, Radó, Molnár G. - Diallo (Knezevic, 43.)

A Haladás kezdte jobban a nyeretlen csapatok csatáját, ugyanis Rabusic már az ötödik percben a bal kapufát találta el. Ezt követően magához tért a felcsúti együttes, amely veszélyesebb akciókat vezetett, az idő múlásával viszont csendes mezőnyjátékká szelídült az összecsapás. 

A folytatás elején ismét a Haladás akarata érvényesült, egy ízben például Danilovicnak kellett nagyot védenie. A meddő mezőnyfölény végül eredményre vezetett, ugyanis a hazai csapat büntetőből vezetést szerzett. A Puskás Akadémia hátrányban sem tudott újítani, így a Haladás biztosan őrizte minimális előnyét, sőt, a hajrában egy újabb büntetőből meg is duplázta azt. Mint utóbb kiderült, szüksége is volt a második találatra idénybeli első győzelméhez, mivel a vendégek a hosszabbításban váratlanul szépítettek, de az egyenlítésre már nem maradt idejük. 

Forrás: MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések