A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A falu sámánja 15 évig tartott a barlangjában egy szerencsétlen nőt

Az indonéz rendőrségnek sikerült kiszabadítania egy 28 éves nőt, akit 15 éve tartott a barlangjába zárva a falu sámánja, írja a BBC.
A 83 éves férfi, akit a helyi hírekben Jagónak hívnak, állítólag azzal csábította el az akkor 13 éves gyereket, hogy meggyőzte, hogy megszállta egy szellem.

A rendőrség azt mondja, hogy a lányt eredetileg a családja vitte 2003-ban kezelésre a gyógyítónak hitt férfihez, aztán a lány még abban az évben eltűnt.

A sámán azt mondta a családtagoknak, hogy a lány Dzsakartába ment, hogy állást találjon, de ők még évekig kutattak utána, eredménytelenül.

A rendőrséget a Guardian információi szerint a szomszédok értesítették, miután az eltűnt lány testvére észrevette a falu környékén.

A nyilvánosságra került rendőrségi fotók tanúsága szerint mindössze néhány alapvető bútor állt a lány barlangjában, ami egyébként a sámán házától nem messze volt.

Ha bűnösnek találják, 15 év börtönt kaphat a sámán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések