Hirdessen itt

7 dolog, amit nem tudtál Diana hercegnéről

Az ikon, aki ma is minden alkalommal szóba kerül, ha az angol királyi családról van szó. A nő, aki a divat egyik legkiemelkedőbb alakja még ma is. És az anya, akire minden gyermeke büszke.
Íme 7 dolog, amit nem tudtál Lady Dianáról:

1. Négy testvére volt

Diana Hercegnének van 2 lánytestvére: Sarah és Jane, és két fiútestvére: Charles és John, azonban John órákkal a születése után elhunyt.

2. 7 éves volt, amikor elváltak a szülei

Frances Shand Kydd és Edward John Spencer akkor váltak el, amikor Diana még csak 7 éves volt. A szülők kapcsolata rendkívül viharos volt, a fizikai erőszak és a hűtlenség volt a válásuk oka.

3. Balerina szeretett volna lenni

Lady Diana minden álma az volt, hogy balerina legyen, azonban túl magas volt hozzá. Sokáig balettozott Diana, tanára elmondása szerint ezt a legnagyobb szeretettel tette, azonban túl nagyra nőtt, így abba kellett hagynia.

4. Rossz tanuló volt

Diana 9 éves koráig magántanuló volt, csak utána iratták be iskolába szülei. A tanulás azonban nem tartozott az erősségei közé, több vizsgán is megbukott, illetve ki is rúgták az intézményből. Később Svájcban járt iskolába.

5. Dadaként és tanárként dolgozott

Mielőtt Károly herceggel találkozott volna, a lány iskolai tanárként és dadaként is dolgozott. 5 dollárt kapott óránként, hogy takarítson, és vigyázzon a gyerekekre.

6. Károly herceg Diana nővérével találkozgatott, mielőtt megismerte a lányt

Sarah és Diana nagyon közel álltak egymáshoz. Ezt a köteléket az sem gyengítette meg, hogy Sarah után találkozott Dianával először Károly herceg. Sarah csak annyit mondott, hogy ő egy kupidó, és az ő segítségével jött össze a pár.

7. Mindig mindenkinek írt köszönőlevelet

Dianának volt egy olyan szokása, hogy akárkitől ajándékot kapott, írt neki cserébe egy köszönőlevelet. Több ezer ilyen levelet írt például, amikor Vilmos herceg megszületett. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések