A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Wimbledon: A negyeddöntőben búcsúzott Babos Tímea párosban

Az első helyen kiemelt Babos Tímea és Kristina Mladenovic párosa vereséget szenvedett a negyeddöntőben és így befejezte szereplését a wimbledoni teniszbajnokságon. 
Babos és Mladenovic az elődöntőbe jutásért az Alicja Rosolska- Abigail Spears lengyel, amerikai kettőssel mérkőztek ma délután. 

Az első szett első 12 játéka során mindkét duó hozni tudta az adogatását így rövidítés döntött a játszma sorsáról. A tie-breaket Babosék kezdték jobban, ám innentől az ellenfél került fölénybe és 6:6 után 7-4-el hozta a játszmát. A maratoni szett 55 percig tartott. 


A veterán Rosolkáék rögtön a második játszma elején elvették Babosék adogatását. A magyar francia páros az ellenfél 2:1-es vezetésénél visszatudott brékelni, ám 3:3-at követően megint elvesztette a szerváját. 5:3-nál jött az újabb brék amellyel véget ért a mérkőzés, így Babosék egy 92 perces meccset kvöetően befejezték wimbledoni szereplését. 

Babos Tímea a negyeddöntős szereplésnek köszönhetően jövő hétfőtől átveszi a vezetést a világ legjobb párosjátékosainak világranglistáján. 

Végeredmény:

Babos Tímea, Kristina Mladenovic- Alicja Rosolska, Abigail Spears 6:7, 3:6

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések