A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Valódi hős: 39 fokos lázzal küzdötte végig a meccset a horvátok focistája

Azt mondta, a döntőt akkor is végigcsinálja, ha fél lábbal kell játszania.
Sokan hősként tisztelik Ivan Rakitic focistát, a horvát válogatott játékosát.

Mint arról mi is beszámoltunk, Horvátország sporttörténelmi tettet hajtott végre egy olyan mérkőzésen, amelyre sokáig emlékezni fogunk. Bár nem indult jól a mérkőzés számukra, végül hossszabbítással, de legyőzték Angliát, és bejutottak a foci vb döntőjébe - írja a Blikk.

Most az is kiderült, hogy
a meccset megelőző estén 39 fokos lázzal kínlódott Ivan Rakitic, ennek ellenére végigküzdötte a 120 percet
a horvát válogatott győzelméért. Rakitic a mérkőzés után azt mondta, hogy hihetetlen számára a győzelem. A Sun azt írta, a focista elmondta: ha már ezt megcsinálta, a döntőben akkor is játszik majd, ha fél lábbal kell pályára lépnie.

Orbán a horvátok győzelméről: "A horvát foci a mi kutyánk kölyke"

Orbán Viktor is elmondta véleményét a horvátok történelmi győzelméről! Ünnepelhet a magyar miniszterelnök: kedvenc csapata a világbajnoksági győzelemért játszhat vasárnap délután. Már korábban elárulta, hogy szomszédaink játékával szimpatizál, de most bővebben is kifejtette véleményét: „A horvátok sikere persze a horvátoké, de egy picit úgy érezzük, hogy abban mi is benne vagyunk, hiszen ez a régió dicsősége is, még hogy ha most a horvát zászlót is kell most a magasba emelni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések