A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb medve bukkant fel Tusványoson, sikítva menekültek az emberek

Miután szerdán hatalmas riadalmat keltett egy medve, amelyik egy embert is megtámadott, most újabb állat bukkant fel Tusványoson.
A Bálványosi Nyári Szabadegyetemen szerdán keltett hatalmas riadalmat egy medve, amelyik egy embert is megsebesített, a gyimesi férfit kórházba is kellett vinni. Ezért talán még az indokoltnál is nagyobb volt a riadalom, amikor csütörtökön éjjel újra megjelent egy állat a parkoló autók között, az emberek sikítva menekültek.

A medve az MSZP közelben parkoló busza mellett sündörgött, alig néhány méterre a járműtől, amivel a politikusok mostani erdélyi turnéjukon közlekednek.

A szocialisták azért látogattak el a Bálványosi Szabadegyetemre, hogy a határon túli ifjúsági szervezetekkel, közéleti szereplőkkel, valamint a Bálványosi Szabadegyetem szervezőivel találkozzanak.

A következő videóban pedig a Kiss Kata Zenekar énekesnője tudósít egy medvecsalád csemegézéséről. Az énekesnőtől úgy közel 100 méternyire csemegéző medvecsalád teljes nyugalomban kotorászik a kukában, amibe egy ki civakodás is belefér a tőlük 20 méternyire sétálgatók nem kis meglepetésére!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések