A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb botrány! Juhász megfenyegette a feleségét elszerető támogatóját

Mint egy rossz szappanoperában, úgy derül ki időnként újabb és újabb botrányos eset Juhász Péterről. Bár az Együtt elnevezésű párt még június elején megszűnt, az egykori elnökéről ismét kellemetlen dolgok derültek ki.
Azt már szinte megszokott, hogy a nőverő Juhász rendszeresen pénzt kéreget. A politikus két éve azzal bukott meg, hogy egy összetarhált méregdrága autóval – amit egy politikai alapítvány számára szerzett meg – luxus magánutazásra indult a festői Pag szigetre – számolt be az esetről elsőként akkor a Ripost.

A legfrissebb Juhász-botrány lényegében ezzel az utazással kezdődik. A méregdrága svéd luxusautóról ugyanis ezután derült ki, hogy az Etalon-Informatika kft. nagylelkű ajándékaként került Juhász Péter politikai alapítványának tulajdonába. Amit ő gátlástalanul magáncélra kezdett használni – írja most a lap.

Azonban később az adakozó nemcsak elzárta a pénzcsapot, de a Ripost arról számol be, hogy a dúsgazdag üzletember kimentette Juhász “karmai közül” lehetetlen helyzetbe került élettársát, a politikus három, tragikus helyzetbe került gyermekével együtt! Mire a politikus megfenyegette korábbi barátját és bőkezű mecénását!

Minderről azok a nyilvánosságra került gyámhatósági iratok szólnak, melyek Juhász elképesztően agresszív viselkedéséről, gyermekei anyjának folyamatos terrorizálásáról számolnak be, több környezettanulmányt is beleértve. Ezekben szerepel a fenti történet is – ismerteti a portál.

A Ripost információi szerint kiderül belőlük, hogy Juhász Péterrel szemben az édesanya csak a dúsgazdag üzletemberre számíthatott, nemcsak anyagilag, de érzelmileg(!) is. A politikus korábbi barátja és mecénása az agresszív jelenetek elől Londonba menekítette az anyát és a gyerekeket, amire Juhász durva fenyegetőzéssel válaszolt.

A lap úgy tudja, a gazdag vállalkozó azonban nem ijedt meg a fenyegetésektől, sőt, továbbra is komolyan áldoz Juhász volt élettársának és gyermekeinek jólétére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések