Hirdessen itt

"Úgy éreztem, nincs miért élnem" - Nagyon rossz állapotban van Gáspár Győző, kórházba kell mennie

A showman rendszeresen pszichiátriára jár, de ő maga sem tudja, pontosan mi a baja, ezért inkább kivizsgáltatja magát.
Saját elhatározásából kórházba megy Gáspár Győző, hogy kivizsgáltassa, mi okozza egészségügyi problémáit. Egy ideje ugyanis nem érzi jól magát, ám pontosan nem tudja, mi okozza ezt. Különböző nyugtatókkal, kedélyjavítókkal próbálta enyhíteni a testi és lelki panaszokat, de ez már családja szerint sem megoldás.
"Annyiféle nyugtatót meg gyógyszert szedtem már, hogy én sem tudom pontosan, mi történt sokszor velem. Egy budapesti pszichiátriára járok rendszeresen receptet íratni, ott is mindenki kérdezi tőlem, miért vagyok ott, mi a bajom. Hát ez a baj, hogy sokszor én sem tudom megfogalmazni, de a családom állandóan szembesít vele"
- mondta a Blikknek a showman, aki álmatlanságban és pánikbetegségtől is szenved.

Elmondta, hogy napokig nem tud utcára, emberek közé menni. Még mindig retteg, amikor eszébe jut, hogy tavaly húsvétkor kommandósok mentek ki hozzájuk, majd elvitték őket.
"Ha szirénát hallok, azóta is rögtön görcsbe rándul a gyomrom" - mondta Győzike.
A tévésztár már komolyan aggódik állapota miatt, de főleg családja kérésére döntött úgy, hogy kórházba feküdjön.
"Már úgy éreztem, nincs miért élnem, aztán a lányok és Bea megkértek, hogy feküdjek be. Legyek nyugodtan távol, de gyógyuljak meg, ezért felhívtam azt az orvost, akinél már többször jártam kivizsgáláson. Mivel a mentális tüneteken kívül testi panaszaim is vannak, ezért egy többnapos kivizsgálásra írt ki. Lesz gyomortükrözés, tüdővizsgálat, a szívemet is megnézik, meg mindent, vérkép, labor, minden, ami kell. Kicsit egyedül kell most lennem, még a telefont sem veszem fel senkinek. Nem lennék meglepve, ha valami nagy baj lenne. Az biztos, hogy le kell szoknom a gyógyszerekről."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések