A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Többet szeretkeznek a britek, amióta Anglia egyre előrébb jut a vb-n

Kilenc hónap múlva óriási bébibumm várható az Egyesült Királyságban.
Remekül teljesít eddig Anglia a labdarúgó-világbajnokságon: a válogatott szerda este akár a döntőbe is bejuthat, ha megnyerni a horvátok elleni elődöntőt.

Az Egyesült Királyságban érthető módon most minden a foci körül forog, és nem csak a nappaliban, a hálószobában is érzékelhető a vb hatása.
Anglia sikeres szereplése miatt a párok egyharmada többet szerelmeskedik egy-egy győztes meccs után
- derült ki egy felmérésből.

E szerint kissé meglepő módon a női szurkolók (29%) indultak be jobban a vb-események hatására, bár a férfiak aránya (22%) sem marad el sokkal.

Összességében a britek 28%-a kívánja jobban a szexet minden egyes angol győzelem után, negyede az újdonságokra is nyitottabb lett, ötöde pedig kedvet kapott a kockázatos helyeken való szeretkezéshez is.

Az angol válogatott menetelése miatt a lakosság közel fele mondta azt, hogy nyugodtabb és boldogabb, mint valaha. Sokaknak ez hozta meg a kedvet a randizáshoz és az ismerkedéshez is.

Mindez 9 hónap múlva óriási bébibummot eredményezhet az országban. Számítások szerint
nagyjából 5000 baba születhet 2019 áprilisában a foci-vb hatására.
Ilyenre már volt példa 1966-ban, amikor Anglia lakosainak száma hirtelen megugrott, és a 2002-es világbajnokság utáni 9. hónapban is 2000 újszülött jött világra.

Forrás: The Sun

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések