A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tinilányokra támadt egy férfi a Budapestre tartó vonaton: ütlegelni kezdte őket és ordított velük

Videóra vették, mi történt.
Brit tinilányokra támadt a Prágából Budapestre tartó vonaton egy ismeretlen férfi. Az esetről az Express című ap is beszámolt.

A férfi a lányok beszámolója szerint egyiükhöz egy vizespalackot vágott. A lányok megpróbáltak elmenekülni egy másik kocsiba, de a férfi oda is követte őket.

Az esetről videó is készült, amin látszik, hogy az idős férfi üvöltözni kezd, majd a fiatal lányokra támad. Megütötte azt is, aki felvételeket próbált csinálni a történtekről.

Mint arról a lap beszámolt, a lányok azt állítják, hogy a férfit nem szállították le a vonatról, csak pénzbüntetést kapott, és arra utasították, hogy menjen át egy másik kocsiba. Az elkövető valószínűleg egy szlovák férfi volt.

Az egyik lány rokona hívta fel a figyelmet a történtekre, és azt mondta a lapnak, hogy a lányokat sokkolta az eset, és azt hinné az ember, hogy a gyerekek biztonságban vannak a vonaton.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések