A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tehetetlenek az orvosok: nem tudják, mi a baja a magyar sportolónak

Titokzatos kór támadta meg a kilencszeres világbajnok szervezetét. Így érzi most magát.
Fekete László korábban tisztázatlan eredetű kézsérüléssel szenvedett, egyik napról a másikra olyannyira legyengült a keze, hogy szinte már felemelni sem tudta. Orvostól orvoshoz járt, de nem tudták megfejteni a betegség okát.

“Ma már olyan nyolcvan százalékosnak érzem magam. Azóta sincs diagnózis, de szerintem az évtizedek alatt hurcolt ötszáz kilós súlyok miatt sérültek meg az idegek a csigolyáimnál, ami akár nagyobb gondot is okozhatott volna. Akár bénulást is, de hála az égnek, nem így történt.
Az orvosok is csak tippelgettek, mondtak sokfélét, de előbbre nem jutottunk. Az öngyógyítás csodáját éltem meg, csak az a baj, hogy ez egy nagyon lassú dolog volt, négy évig tartott
“Felgyógyultam, de nem az orvosoknak hála. Az emberi szervezet csodája, meg persze, a fanatizmusomé” – mondta el a Blikknek a kilencszeres világbajnok erősportoló, aki legyengült keze ellenére sem hagyta el magát.
Gyötörtem magam, háromszáz kilós súlyokkal edzettem. Gyakorlatilag egy csoda, hogy így felgyógyultam, és majdnem olyan formában vagyok, mint korábban.
Forrás: Ripost

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések