A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szerdán olyan dolog történt, amelyre hosszú-hosszú évek óta nem volt példa Hajdúszoboszlón

A lakosság jelentős létszámban szervezetten és békésen kiállt egy számára rendkívül fontos ügy mellett. 
Az itt élő emberek nyíltan és bátran fejezték ki nemtetszésüket, méghozzá nem az online térben, hanem fizikai valójukban. 

A döntéshozóknak szembesülni kell azzal az egyértelmű kritikával, hogy a város lakossága egyértelműen elutasítja, azt a fajta politikai hozzáállást, amelyet az emberek véleményére semmit nem adó képviselőtestület és polgármester.

A demonstrációról minden magára valamit is adó megyei média beszámolt, így a Debrecen Televízió a dehir.hu és a Rádió 1 híradója is tudósított az eseményről.  

A hajdúszoboszlói adófizetők pénzén fenntartott és a Buzási László által kisajátított Hajdúszoboszlói Városi Televízió (HVTV) még említést sem tett erről az eseményről.

De mit várhatunk egy olyan embertől, aki egy frissen felvett alkalmazottjától megköveteli azt, hogy a közösségi médiában törölje minden olyan ismerősét, aki kritizálni meri a jelenlegi városvezetést.

Belső informátorunk azt is elárulta nekünk, hogy a főszerkesztő hetente átnézi az alkalmazottak közösségi médiában történő személyes levelezéseit. 

Ha létezik Magyarországon, olyan település amelyben megvalósul a kommunizmusra emlékeztető diktatórikus rendszer, az nem más mint Hajdúszoboszló.

De ahogy lassan a kommunista diktatúrák írmagja is kihal, úgy fog ez a jellemtelen csapat is eltűnni a hajdúszoboszlói közéletből és városvezetésből. 

Nos, amíg még tart ez a rövidke rendszer, addig tessék csak nyugodtan törölni úgy a közösségi médiából mind a véleményformálás eszközét jelentő kommunikációs csatornákról. 

Előbb-utóbb úgyis egymás szemébe kell néznünk de lehet, hogy akkor más felállásban. Lehet, hogy akkor már mi leszünk a főnökök. Akkor majd nehéz lesz hajlottá vált gerinccel kiegyenesedni és elnézést kérni minden egyes elkövetett hibáért.

Bencze Attila - a Hajdúszoboszlói Fiatalok Fórumának szellemi atyja

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések