A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Smink nélkül is megmutatta magát az új Magyarország Szépe, Szarvas Andi

Így is gyönyörű!
Hosszas várakozás után tegnap végre kiderült, hogy az új Magyarország Szépe nem más, mint Szarvas Andrea, így ő képviseli majd hazánkat a kínai világversenyen is. A verseny második helyezettje Galambos Patrícia Szilvia, harmadik helyezettje pedig Józsa Eszter lett, így ők viselhetik az udvarhölgyi címet.

A színpadon és a fotókon mindig elbűvölő a szépségkirálynő, azonban egészen eddig csak profik által készített sminkben, gondosan belőtt frizurával mutatta meg magát. Andrea végre két olyan fotót is posztolt, amin smink nélkül fotózta le magát, és meg kell hagynunk, így sem okozott csalódást.

Szarvas Andrea (@szarvasandi) által megosztott bejegyzés,


Szarvas Andrea (@szarvasandi) által megosztott bejegyzés,


Andrea egy #nomakeup fotóval indította a mai napját, így szurkolói végre meggyőződhettek róla, hogy a lány még az ágyból kikelve is csúcsformában van. (Igaz, műszempillát visel, ez garantáltan nem az esti sminkje.) Egy másik fotón egyik versenytársával, Kovács Viviennel pózol, szintén make-up nélkül. Nos, bennünket megnyert.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések