A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Shane Tusup semmibe veszi a magyar jogrendszert

Figyelmen kívül hagyja a Fővárosi Törvényszék ítéletét az amerikai Shane Tusup, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka korábbi edzője és férje. 
Tusup ellen exkollégája, a skót Darren Ward indított és nyert becsületsértési pert, de a Blikk úgy tudja,  a március 8-i ítélet óta az amerikai nem térítette meg számára a 135 ezer forintos perköltséget, és a kötelező bocsánatkérés is elmaradt.

Tusup tavaly áprilisban a debreceni országos bajnokságon a medence mellett fenyegette és meglökte volt párjával közös úszóklubja, az Iron Aquatics akkori trénerét. A skótnak az volt a „bűne", hogy nem nevezte be a férfiváltót a versenyre. 90-100 ember hallotta az amerikai őrjöngését, még a versenyt is le kellett állítani. Az egyesület később mégis megvált Wardtól - emlékeztet a Blikk

A bíró a „lekicsinylő" lökésért marasztalta el Tusupot, ezt minősítette becsületsértésnek. De a jelek szerint hiába mondta ki, hogy az amerikainak bocsánatot kell kérnie – magánlevélben – a becsületsértésért, s a 135 ezer forintos perköltséget is muszáj megtérítenie.

"Amennyiben Tusup nem teljesíti ezt, Ward végrehajtást kérhet.
Ebben az esetben megpróbálják Tusup fizetéséből levonni az összeget.
Ha nem sikerül, az ingóságaiból foglalhatnak le valamit az illetékesek – magyarázta a lapnak dr. Györei Péter ügyvéd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések