A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rosszul lett egy erőgép vezetője, három hektáron lángolt az avar

A Bem téren is oltani kellett, máshol korhadt fák dőltek ki a megyében.
Szántás közben rosszul lett vasárnap délelőtt egy mezőgazdasági erőgép vezetője Létavértesen, a Baross utcában. Járművével a sofőr a szomszédos kerítést áttörve egy melléképületnek csapódott. A város önkormányzati tűzoltói kimentették a sérültet a járműből, eközben az erőgépet áramtalanították.

Debrecenben, a Kandia utcában kigyulladt egy tíz méteres korhadt fa belseje, a debreceni egységet riasztották a helyszínre, amely egy vízsugárral eloltotta a lángokat.

Az úttestre dőlt egy nyolc méteres fa vasárnap Vámospércs és Nyírmártonfalva között, amelyet a nyíradonyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el.

A 4814-es számú úton is kidőlt fához riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. A hat méteres fát motoros láncfűrésszel eltávolították az úttestről.

Három hektáros területen lángolt a száraz avar tegnap délután Bakonszeg és Zsáka között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Debrecenben, a Bem téren egy kétszáz négyzetméteres kétszintes elhagyatott épület pincéjében keletkezett tűz vasárnap délután. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a lángokat – összegezte a vasárnapi ügyeleti híreket a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.


  • Még nem vonult börtönbe a jogerősen elítélt volt balmazújvárosi polgármester
  • Technikai szünet lesz a hajdú-bihari Kormányablakokban
  • Gratulálunk! Világbajnok a magyar junior női kézilabda-válogatott!
  • Ebesen, Balmazújvárosban, Komádiban, Berettyóújfaluban és Debrecenben is volt dolga a tűzoltóknak
  • Hazudott a segélyhívónak, most pedig egy jó darabig vakarhatja a fejét a büntetés miatt
  • Megjegyzés küldése

    0 Megjegyzések