A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Robert Pattinson becsajozott - Bradley Cooper exbarátnőjébe zúgott bele

Lesifotók is készültek az újdonsült párról.
Újra rátalált a szerelem Robert Pattinsonra, miután a legutóbbi komoly kapcsolata is zátonyra futott. Az Alkonyat szépfiúja a vámpíros filmek forgatásán szeretett bele Kristen Stewartba, akivel évekig volt együtt, utána pedig FKA Twgis énekesnővel járt, akit még el is jegyzett, mielőtt tavaly szakítottak.

A színész viszont nem bánkódott túl sokáig, most már új barátnője, Suki Waterhouse teszi boldoggá.

Az angol színésznő és modell nem először kerül kapcsolatba jóképű hollywoodi színészekkel, korábban Bradley Cooper kedvese volt hónapokig.

Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) által megosztott bejegyzés,


A párt többen is látták hétvégén Londonban, ahol a Mamma Mia! második részét nézték meg, majd a SoHo House-ban italoztak késő estig. Nem is nagyon rejtették véka alá, hogy járnak, hiszen kézen fogva sétálgattak és össze-összebújtak az utcán.

"Útjuk során végig nagyon közel voltak egymáshoz, sokszor csókolóztak és ölelgették egymást. Robert nagyon gyengéd volt Sukival, átkarolta őt, a lány pedig a kezét fogta és puszilgatta. Nagyon szerelmesnek tűntek"

- mesélte egy szemtanú az E! News-nak. Elmondása szerint Pattinson még meg is táncoltatta új barátnőjét - talán éppen a Mamma Mia! hatására?

Mivel az újdonsült pár nem nagyon rejtőzködött, természetesen több lesifotó is készült róluk - ezek alapján tényleg nagyon tombol a szerelem köztük.



ROBEET PATTİNSON (@robertpattinson_turkiye_) által megosztott bejegyzés,

Kristen and Robert (@kristenqueen09) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések