Hirdessen itt

Radics Gigi megint nagyot alakít! Nem hiába járt Amerikába!

Jövő hétfőn születésnapi koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában Quincy Jones, s az amerikai zenészlegenda oldalán Radics Gigi is ott lesz a színpadon.

Milyen érzés, hogy egy igazi legendával léphet színpadra?

– Kimondhatatlan boldogság! El sem hiszem, hogy velem történik. Ismerem Quincyt 16 éves korom óta, de inkább mentorként vagy barátként kíséri a pályámat. Most pedig a saját koncertjére hívott meg énekelni, ami számomra óriási megtiszteltetés, hiszen az ő munkássága példaértékű. Néhány nap múlva egy színpadon állunk, hihetetlen és felfoghatatlan érzés...

Megbeszéltétek Quincy-vel, hogy milyen dalokkal készülsz?

– Sokat készülök, edzek, sőt, fejben is próbálom a helyére tenni, hogy a világ legelismertebb zenészével énekelhetek, ráadásul Budapesten. Levélben beszéltünk már a dalokról korábban, pontosan megvan, hogy mi lesz a műsor. Világszínvonalú koncertre lehet számítani, saját dal és duett is várható.

Elkészült már a fellépőruhája? Laza lesz vagy elegáns?

– Tervező készíti, és inkább az elegáns vonalat szeretném képviselni, hiszen ez a koncert egyfajta tisztelgés lesz Quincy előtt a születésnapja alkalmából. A sminkemet szeretem én megválasztani, a kedvemtől is függ, milyen lesz. Illetve, ha látom magamon a ruhát, könnyebben kitalálom majd, ahogy a frizurámat is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések