Ördög Nóra vallomása: „Felhívtam anyukámat, hogy anya, az a helyzet, hogy válok, de semmi baj, nagyon szerelmes vagyok”

Szerelem volt első látásra.
Rengetegen szeretik őket, és csodálják az egymás iránt érzett szerelmüket. Sokan szeretnék megfejteni a titkukat, hogy elleshessék a tökéletes házasság receptjét. Ördög Nóra és férje Nánási Pál élete példaértékű rajongói számára.

Eddigi vlogjuk után most már saját rádiócsatornájukon, a Nánásiék-on keresztül is hallgathatják őket. Első adásában a párkapcsolatuk volt a téma, ahol elmondták, hogy ha életük során bármilyen problémás helyzet adódik, azt biztos, hogy meg tudják oldani, mert ahogy Nánási Pál fogalmazott, „ha mi nem tudjuk megoldani, akkor nincs olyan páros, aki ezt meg tudja oldani rajtunk kívül.”

A szépséges műsorvezető pedig azt is elárulta, hogy apróbb bukkanók persze az ő életükben is voltak. Mindjárt a legelején, hiszen, amikor egymásba szerettek, mindketten házasok voltak.

„Már-már viharos gyorsasággal mondtuk ki az ítéletet: igen, ez az, ez egy életre szól és mi együtt leszünk és rúgtuk fel a korábbi életünket. (…) Felhívtam anyukámat, hogy „anya, az a helyzet, hogy válok, de semmi baj, nagyon szerelmes vagyok, minden oké, megtaláltam az igazit, úgy hívják, hogy Nánási Pál”. Anyukám letette a telefont, beírta a gugliba, hogy ki az a Nánási Pál és visszahívott elsápadva, hogy de kislányom, ez az ember nős. Nyilván mindkettőnknek volt az életében egy első fejezet, amit le kellett zárni. (…) Ahogy én eljöttem az előző otthonomból, egy napot csöveztünk az öcsém lakásában és a következő nap már az albérletben laktunk, mert villámgyorsan kivettünk egy lakást” – idézi a Lokál Ördög Nórát, aki nagyon megnyugodott, amikor végül a szülei is áldásukat adták kapcsolatukra.

0 Megjegyzések

Hirdetés