A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nevelt fiát rontotta meg először a diákjait molesztáló hitoktató

Korábban már ült börtönben szemérem elleni erőszak miatt, mégis gyerekekkel dolgozhatott a nemrég letartóztatott tatabányai pedofil.
Szörnyű dolgok derültek ki arról a 41 éves férfiról, aki nemrég molesztálás miatt előzetes letartóztatásba került.

A gyanú szerint a több tatabányai iskolában is tanító hitoktató az egyik tanóráján egy 9 és egy 7 éves kislányt akart fajtalankodásra kényszeríteni.

Egyiküket arra kérte, vetkőzzön le, a másikat pedig a nadrágjához húzta. Amikor a lányok nem akartak engedelmeskedni neki, bezárta őket a terembe.

Kiderült, hogy a tatabányai férfi nem először erőszakoskodott gyerekekkel, korábban már elítélték szexuális indíttatásból elkövetett bűncselekményért - írja a Bors. Ezt nevelt fia, a már 22 éves Róbert fedte fel a lapnak.

A fiú csak 8 éves volt, amikor az édesanyja megismerkedett a férfival. Mivel az anya sokat dolgozott, a nevelőapa a párja tudta nélkül rendszeresen behálózta nevelt fiát. Először csak szexuális "játékokra" kényszerítette a gyereket, aztán egyre durvább dolgok következtek.

"A beteges nemi vágyait rajtam élte ki, de a poszttraumás stressz miatt képtelen voltam beszélni róla. Eleinte „csak” a mutogatás volt, aztán a molesztálás, utána pedig sokkal durvább dolgok következtek. Volt, hogy havonta, kétnaponta, aztán na­ponta fajtalankodott. Többször le is kötözött közben, s bezárt a szobába. Álmaim, vá­gyaim, terveim voltak, aztán kirángattak a sötét valóságba" – mesélte a fiatalember a Borsnak.

A kisfiú hosszú ideig képtelen volt beszélni anyjának az átélt borzalmakról, végül egy tévében látott, pedofilról szóló riport hatására szedte össze bátorságát. Amikor a nő tudomást szerzett a történtekről, rögtön a rendőrségre mentek.

Az akkor a húszas évei végén járó férfit 2008-ban szemérem elleni erőszak miatt elítélték, de még a letartóztatása közben is a kis Róbertre mosolygott.

Büntetlen előélete és jó magaviselete miatt alig több mint 6 év után szabadult. Ezután hittudományi főiskolára jelentkezett, tanulmányaiból már csak egy év volt hátra, amikor fény derült az újabb ügyére. Nevelt fia szerint érthetetlen, miért szabadulhatott ilyen kevés idő után.

"Tönkretette az életemet, nem engedhették volna ki ennyi év után. A gyerekneveléstől örökre eltiltották, felháborító, hogy a történtek után alkalmazták és egy hivatalos intézményben is a kicsik közelébe tudott férkőzni. Teljesen elképedtem, hogy újra megtörténhetett, ki tudja, hány gyermeket tudott még behálózni. Mit gondoltak, megjavul, ha visszaengedik a társadalomba?"

Róbert azért állt végül nyilvánosság elé az őt ért traumával, mert szerinte az ilyen emberektől "nem félni kell, hanem fellépni ellenük".

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések