A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Németország lassan teljesen belerokkan a migránsokba! Segítségért könyörögnek!

Egyensúlyt kell teremteni a segítőkészség és országunk teljesítőképessége között, nem tudunk korlátlanul befogadni embereket - jelentette ki Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter kedden azon a sajtótájékoztatón, amelyen bemutatta a migrációs mestertervnek nevezett javaslatait a német menekültügyi rendszerrel kapcsolatos változtatásokra.
A miniszter hangsúlyozta: ez a szövetségi belügyminisztérium mesterterve, amelyet július 4-én véglegesítettek, így nem tükrözi azokat a megállapodásokat, amelyekről a múlt hét második felében állapodtak meg a koalíciós pártok.
Ez nem a koalíció, hanem a szövetségi belügyminisztérium mesterterve
- húzta alá Horst Seehofer. Ezzel magyarázta azt is, hogy a javaslatban szerepelnek azok a tranzitközpontok, amelyek a későbbi koalíciós megállapodásban nem.

A tervek szerint ezekből a létesítményekből küldik majd vissza az Európai Unió más tagállamaiba azokat a menedékkérőket, akik már máshol is adtak be menedékkérelmet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések