A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagyobb volt a káosz, mint egy akciófilmben: vízből, gátról, szigetről mentették a gyerekeket a Dráván

Elsodort a víz egy gyereket a Dráván, Felsőszentmártonnál, többen pedig egy kőgáton és egy szigeten rekedtek. A rendőrök, tűzoltók és mentők összefogásával sikerült megmenteni őket.
Egy horgász telefonon jelentette a rendőrségnek a Felsőszentmártonnál történt káoszt, hogy egy nő és egy gyerek bajban van, ugyanis a kőgáton rekedtek, egy fiút pedig elsodort a víz, és éppen csak sikerült megkapaszkodnia egy ágban. További három fiatal közben egy szigeten ragadt.

A rendőrök két hajóval indultak a mentésükre. A Sellyei Rendőrőrs két körzeti megbízottja érkezett meg először. Egyikük szóval tartotta a vízben rekedt 12 éves fiút, kollégája pedig felkutatta a közelben lévő csónak tulajdonosát.

Ő azonnal a helyszínre sietett, és a motor felszerelését követően két sellyei tűzoltóval vízre szállt, majd közösen kimentették a gyermeket a vízből, akit – miután partot értek – átadtak a mentőszolgálat munkatársainak.

Ezután a fiú kőgáton rekedt 36 éves édesanyját és a vele lévő 5 éves kisfiát mentették ki, végül a szigeten várakozó 14 éves fiút, valamint a 13 és a 15 éves lányokat is kihozták a partra.

Az eset során senki sem sérült meg – számolt be a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések