A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mindent bevallott az inárcsi asszony gyilkosa

Úgy tudni, a hatóságokkal végig együttműködő volt. Mivel minősített emberölés ügyében nyomoznak, akár életfogytiglant is kaphat.
Beismerte tettét a rendőrségen a 61 éves férfi, július 11-én berontott az inárcsi családsegítőbe és megkéselt egy 44 éves ügyintézőt. A háromgyermekes anyag belehalt súlyos sérüléseibe. Úgy tudni, a négygyermekes családapa, Cs. Atilla szörnyű tette után leült az épület elé és megvárta a rendőröket, írja a 24.hu. A férfi végig együttműködő volt, és miután őrizetbe vették és kihallgatták, beismerő vallomást tett.

A főügyészségi közleményében azt írja, minősített emberölés ügyében nyomoznak, ennek büntetési tétele akár életfogytig tartó szabadságvesztés is lehet. A férfi szökésétől okkal lehet tartani, és annak veszélye is fennáll, hogy szabadon védekezve újabb bűncselekményt követne el, ezért a Pest Megyei Főügyészség kezdeményezte a letartóztatását.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az MTI-vel közölte: a családdal egyetértésben saját halottjának nyilvánítja az áldozatot, aki a Dabasi Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ munkatársa volt.

A háromgyermekes édesanya hosszú évek óta, nagy szakmai tapasztalattal és alázattal dolgozott családsegítő szociális munkásként. Időt és energiát nem sajnálva karolt fel számára sokszor ismeretlen, rászoruló embereket, akiknek lehetetlent nem ismerve próbált kiutat keresni nehéz élethelyzetükből.

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések