A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Michael Jacksont kémiailag kasztrálta az édesapja - állítja a sztár orvosa

Conrad Murray, aki egyébként börtönben ül, azt mondja, reméli, 'Joe Jackson megváltásra lel a pokolban.' Mutatjuk a videót.
Conrad Murray két éve ül börtönben gondatlanságból elkövetett emberölésért, ugyanis a bíróság szerint ő nyugtatózta be úgy Michael Jacksont, hogy szívelégtelenségben meghalt 2009 júniusában. Az viszont tény, hogy Murray élete utolsó éveiben szinte állandóan a pop királyával volt, fájdalomcsillapítókkal is ellátta, és sokak szerint az egyik bizalmasává vált. A The Independent beszámolója szerint az orvos egy most kiadott videóban azzal vádolja Jackson apját - aki már szintén elhunyt - hogy
"rettenetesen rossz apa volt, olyan, amit még elképzelni sem lehet", és kémiai módszerekkel, azaz hormoninjekciós kezelésekkel "kasztrálta a fiát." Állítólag azért, hogy ne mutáljon.
Tény, hogy a popkirály viszonya nagyon ellentmondásos volt apjával, Joe Jacksonnal, aki gyerekkorukban a fiaiból alakított "The Jackson 5" nevű zenekarral rengeteget turnézott, és a hírek szerint brutális kegyetlenséggel bánt a gyerekekkel. Michael - akit gyerekimádata miatt többször is megvádoltak pedofíliával - egy tévéinterjúban azt nyilatkozta, nem gyűlöli ugyan apját, de "nem is ismeri őt." Máskor viszont agyondicsérte, tehát akármi is az igazság, a viszony biztos nem volt kiegyensúlyozott köztük. A poplegenda két fogadott gyereke, Prince Michael és Paris Jackson viszont állítólag imádták nagyapjukat.

Mutatjuk a sztár orvosának leleplező videóját, lentebb pedig Michaelt az apjával, egy gyerekkori fotóját, végül pedig a popkirályt két fogadott gyerekével.



Michael Jackson (@michaeljackson) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések