A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kutyakozmetikus lett a Zanzibár énekesnője

2009-ben jelentették be a Zanzibár tagjai, hogy már nem mennek állandó turnékra, csak összeállnak majd alkalomadtán. Ezzel a bejelentéssel együtt Terecskei Rita gyakorlatilag eltűnt a sajtóból. Az évek alatt 30 kilóval könnyebb lett, pajzsmirigy-túlműködést diagnosztizáltak nála.
 Betegségtudatom valójában sosem volt, mindig úgy tekintettem erre az egészre, mint egy állapotra, csak aztán jöttek azok az emberek, akik 72 kilós koromban azzal gyanúsítottak, hogy biztos éjjel-nappal eszem, a fogyásom után pedig jöttek a találgatások, hogy mi vagyok: rákos, AIDS-es vagy épp drogos. Ez megviselt
– mondta a BEST magazinnak Terecskei Rita, aki jelenleg kutyakozmetikusként keresi a kenyerét, sőt menhelyekre is kijár, hogy az ott élő kutyusok szőrét tökéletesre formázza.

Az énekesnő hozzátette: nemsokára összeállnak a zenekarral, és turnéra indulnak, megünnepelvén ezzel a 20. évfordulójukat.


Kiemelt kép: Facebook/ZANZIBAR

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések