A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kovácsik potyája miatt nem nyert a Vidi az EL-ben

Egy óriási kapusbakinak köszönhetően csak döntetlennel kezdte meg nemzetközi szereplését a labdarúgó-Bajnokok Ligája selejtezőjében a Mol Vidi FC.
A székesfehérvári csapat Luxemburgban jó ezer néző előtt indult meg a BL-álmok felé, azonban csak 1-1-re végzett az F91 Dudelange együttese ellen.

Kissé visszafogottan indult a mérkőzés, a Vidi első helyzete csak az első félidő végén jött el, azonban abból egyből gól született, Danko Lazovics kiváló átadása után Huszti Szabolcs egy hatalmas bombával juttatta előnyhöz a magyarokat. A második félidőben viszont jött a sokk: a hazaiak játékosa, Bryan Mélisse távolról eresztett meg egy lövést, a fehérváriak kapusa, Kovácsik Ádám pedig egy nagyon szerencsétlen mozdulattal bevédte a kísérletet. Ezt követően pedig már hiába nyomott, nem tudta újra megszerezni a vezetést a magyar csapat.

A párharc visszavágóját július 17-én, kedden, a felcsúti Pancho Arénában rendezik.

A Vidi mellett ma egy másik magyar gárda, a Budapest Honvéd is megkezdi szereplését az európai kupaporondon. A fővárosi együttes 17.30-kor (Duna World), idegenben lép pályára a macedón Rabotnicski ellen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések