A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült, melyik ételre vágynak leginkább a thai barlangban rekedt gyerekek

Már a szüleiknek írt levelekben leadták a rendelést.
A mai délután során az ötödik gyermeket is kimentették a thai barlangból, a délután folyamán pedig további három focistáért merülnek alá a búvárok. A felszínre került fiúkat azonnal kórházba szállítják, azonban még jó pár napig nem találkozhatnak családjukkal.

A kimenekített gyerekek elárulták, hogy 16 nap után most már ölni tudnának a meleg ételért, és leginkább a Pad Ka Pao névre keresztelt, apróra vágott chilis-bazsalikomos húst kívánják.

Nem csoda, hogy a fiúk rögtön ételt kértek kijutásuk után, már a szüleiknek fogalmazott levelekben is megírták, milyen kosztra szeretnének hazaérni. Az egyik gyerek, Titun például ezt üzente kétségbeesett családjának: „Apu és anyu, ne aggódjatok, jól vagyok. Mondjátok meg Yodnak, hogy vigyen el sült csirkét enni. Szeretlek titeket!"

Bízzunk benne, hogy ma este már nyolcan ehetnek meleg ételt, a következő nap folyamán pedig a többi bajbajutott is épségben kiszabadulhat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések