A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jennifer Lopez lánya az anyja kiköpött mása - Ikrek is lehetnének

Egyértelmű, hogy Emme kire ütött.
Talán kevesen tudják, de Jennifer Lopez egy tízéves ikerpár büszke anyukája. Az Ain't Your Mama énekesnője 2008-ban szülte meg Emme-et és Maxot, amikor még Marc Anthony felesége volt.

Max szakasztott édesapja, Emme azonban anyukája kiköpött mása. J.Lo gyakran oszt meg róla fotót az Instagram-oldalán, a rajongók pedig nem győzik emlegetni a közöttük lévő hasonlóságot - szerintük Emme és Jennifer olyanok, akár az ikrek. Az énekesnő legutóbb a 49. születésnapján posztolt közös fotót kettejükről, melyen kedvese, Alex Rodriguez - azaz A-Rod - lányaival együtt pózolnak.

A három lány közül elég könnyű megállapítani, hogy melyikük a popókirálynő kislánya, hiszen Emme rakoncátlan, göndör fürtjeivel, ábrándos tekintetével és vonalszájával éppen olyan, mint az énekesnő volt még a pályája kezdetén. Összeállításunkban megnézheted a közös fotóikat - ugye, szerinted is nagyon hasonlítanak?
Emme pont úgy néz ki, mint Jennifer Lopez gyerekkorában: elképesztő a köztük lévő hasonlóság.
"Az én kis habcukorhercegnőm" - ezzel a képaláírással posztolta ezt a fotót az énekesnő a kis hajasbabájáról.
Mint egy mini J.Lo és mini Marc Anthony - Emme és Max híres szüleik kiköpött másai.
Friss fotó az iskolásokról: Emma és Max most kezdték a negyedik osztályt.
Szilveszterkor is együtt buliztak hármasban - az énekesnő és a lánya még hasonló frizurát is viseltek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések