A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így térhet vissza Lázár, Orbán döntésére várnak

Hamarosan eldőlhet az országos politikából kivonult exminiszter sorsa.
Már a választások előtt megindultak a találgatások, milyen jövő vár Lázár Jánosra, ha valóban egyszerű képviselő lesz, és nem vállal országos tisztséget, ahogyan azt többször is belengette a kampányban. A napokban felröppent a hír, hogy a szegedi polgármesteri posztot veszi célba, de Lázár ezt cáfolta.

Most a hírek szerint megszületett a javaslat, hogy Lázár János a parlamenti képviselőség mellett miniszteri biztos legyen. A Palkovics László vezette Innovációs és Technológiai Minisztériumban, a Hódmezővásárhely-Szeged-Szabadka tram-trail projekt felelőseként folytathatja a politikus - tudta meg az ATV fideszes forrásokból.
Orbánnak még formálisan jóvá kell hagynia a kinevezést / Fotó: MTI - Máthé Zoltán
Palkovicsnak sokakkal ellentétben jó kapcsolata volt Lázárral az előző ciklusban, így nincs kifogása a közös munka ellen. A miniszterelnöknek azonban ezt még jóvá kell hagynia – tették hozzá az ATV forrásai.

A cikk írója emlékeztet arra, hogy Lázár néhány hete a Facebookon, a közösségi oldalára kiposztolt videóban a tram-trailt, az elővárosi vasutat az utóbbi száz év legnagyobb beruházásának nevezte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések