A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyémánt combkötőben és ékköves koronában mondja ki az igent Luxus Vivien

A luxusfeleség esküvője akár a 20 milliót is elérheti.
Vasárnap áll oltár elé párjával Vasvári Vivien. A templomi esküvő szigorú ortodox keresztély szertartás szerint zajlik majd Budapesten, a Petőfi téri Ortodox templomban. A Feleségek luxuskivitelben szereplője nagyon vallásos, még egy milliós szentképet is rendelt Moszkvából a ceremóniára. Szerinte az értékes, faberakású, aranyszegélyes kép védi majd meg a családjukat.
"Számomra nagyon fontos a vallás, mélyen hiszek, és ebben a szellemiségben szeretném kimondani a boldogító igent a páromnak. Sokan azt hiszik, hogy magamutogató vagyok, pedig a valóságban nagyon visszafogott éle­tet élek. Nekem ez a kötelék szent és sérthetetlen lesz az idők végezetéig, hitem szerint a halálunk után, a mennyekben is várni fogunk egymásra, hi­szen Isten színe előtt mondjuk ki azt a bizonyos igent. Az esküvő azonban nemcsak az igen kimondása miatt fontos, hanem hogy a családunk is áldást kapjon: ilyenkor egy úgynevezett ikont szokott megáldani a ceremóniát levezénylő vallási vezető, ezt mindenki magának viszi"
- mondta Luxus Vivien a Borsnak.

A lánybúcsút pénteken tartják egy balatoni hajón, majd vasárnap eljön a nagy nap. Az esküvő két órás lesz, amelyen a luxusfeleség áprilisban született kisfia is ott lesz, 4 éves kislányának viszont túl megterhelő lenne a sok állás, ezért csak a jövő heti lagzin fog édesanyjáékkal ünnepelni.

Az is kiderült, hogy bár Vivien a templomi esküvőre egy visszafogott menyasszonyi ruhát fog viselni,
a jövő szombati lakodalmon még a ruha alatt is luxusdarabokat fog viselni: gyémántcombfixben és ékkövekkel kirakott koronában ünnepli majd meg a házasságot.
A lagzi sem lesz kevésbé visszafogott. A menyasszony már korábban elárulta, hogy a nyírtassi Magyar Talléros Rendezvényházban fognak ünnepelni a családdal és a barátokkal. A Bors utána járt, hogy mennyibe kerülhet Luxus Vivien luxuslakodalma.

"Az alapcsomag 25.000 forint per főtől indul, az igazi luxusigényeket kielégítő lagzi 100-200.000 forint is lehet egyetlen személyre – mondta Nagy János rendezvényszervező.

Ezek alapján egy 100 fős mulatság akár 20 millióba is fájhat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések