A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Forma-1 - Max Verstappen elmondta nekünk a véleményét Magyarországról

Habár Max Verstappen eddig nem állhatott dobogóra a Forma–1-es Magyar Nagydíjon, szeret hozzánk járni. Mindig ismerkedik a helyi nevezetességekkel a Red Bull Racing holland pilótája és bízik benne, ezen a hét végén összejön neki a bravúr, s végre ünnepelhet a Hungaroringen.
 – El kell ismerni, szép helyek vannak Magyarországon és mindig akad valami izgalmas felfedezni való. Ezúttal a Balatonon vitorláztunk a csapattársammal, Daniel Ricciardóval és nagyon élveztük – kezdte Verstappen. – Megismerkedtem már a Rubik-kockával is, de az nem az én műfajon. Legalább egy hét kellene, míg rájövök, hogyan kell kirakni. Viszont a gulyásleves finom, azt szerintem valamelyik este újra megkóstolom. Szeretek éttermekbe járni, és halakon, tengeri herkentyűkön kívül mindenevő vagyok. A helyi konyha ízvilága közel áll hozzám.
Persze a sikerre is éhes a fiatal versenyző, aki az idei szezonban jelenleg a hatodik helyen áll az összetett pontversenyben.
 – Édesapám, Jos az 1994-es Magyar GP-n harmadik lett, dobogóra állhatott, remélem követni tudom idén a példáját – bizakodott Max. – Szokott tanácsokat adni, de igazából már annyira megváltoztak az autók és tulajdonképpen a pálya is ahhoz képest, amilyen az ő idejében volt, hogy sokat nem tud segíteni nekem. Ráadásul el kell ismerni, hogy gyorsaságban jelenleg elmaradunk a Ferrarik és a Mercedesek mögött. Persze a versenyeken bármi megtörténhet, minden megteszek majd, hogy emlékezetes legyen ez a hétvége 
- mondta Max Verstappen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések