A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezüstösre verekedte magát a tiszafüredi karatéka

Fiatal Oroszlánok Világbajnoksága címmel rendeztek nemzetközi versenyt Szentesen. A tiszafüredi Zenshin SE fiatal reménysége, Szabó Csenge második lett.
Első küzdelmét kiütéssel, a másodikat fejrúgással nyerte. A harmadik felvonás viszont kiélezett, nehéz küzdelmet hozott. A pontozóbírák szerint ellenfele valamivel jobb volt.

– Emlékezetes verseny volt, mindenki nagyot harcolt. Második lettem, ami ott, elsőre rosszulesett, de azóta már felismertem, hogy ez is egy nagyon szép eredmény – foglalta össze a tornán szerzett élményeit Csenge.

Korcsoportjában tizennégy karatéka mérte össze tudását, akik a világ különböző pontjairól érkeztek. Magyar és görög sportolók állhattak fel a dobogóra, meglátása szerint nagyon erős volt az idei mezőny. Értékes tapasztalatot szerzett, az eredmény pedig további kitartó edzésmunkára sarkallja.

– Világbajnoksághoz méltó, komoly megméretés volt, rengeteg résztvevővel. Nemcsak a torna színvonalát és a szervezőket illeti dicséret, hanem a versenyzőket is. Nagyon jó karatékák néztek farkasszemet Szentesen – értékelt Varga Ferenc, a sportegyesület edzője.

A tornán sok hosszabbításos küzdelmet láthatott a publikum, kiegyensúlyozott volt a mezőny. Bár Szabó Csenge tavaly az első helyen végzett, idén sem lehet oka a panaszra. Nem sokon múlt, hogy ismét a dobogó legfelső fokára állhasson.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések