A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezért nem lesz templomi esküvője Weisz Fanninak

Itt a magyarázat!
Augusztusban házasodik össze a szép modell és kedvese, Hajmásy Péter. A szertartás azonban nem a szokásos módon fog lezajlani, sőt, bár Fanni szerette volna, nem lesz templomi esküvője. Legalábbis egyelőre. Ennek oka végtelenül prózai. 

Mivel a 25 éves szépség siket, és a vendégek között ott lesznek szintén hallássérült barátai is, a polgári esketést jeltolmácsolással fogják számukra is követhetővé tenni, emiatt azonban a szertartás meglehetősen hosszú, majd’ háromnegyed órás lesz. Ha még templomi esküvőjük is lenne, az már nagyon sok időt venne igénybe és igencsak elfáradna mind a szerelmespár, mind a vendégsereg.

Vége, nem megy tovább! 13 évi után dobta régi szerelmét Csonka András

Őszintén elmondta, miért. Megválik imádott autójától Csonka András. Ahogy Facebook oldalán humorosan fogalmazva írja, ez egy igazi szerelem volt, és bár nagyon kötődött ehhez a kocsihoz, ami hű és megbízhat társa volt, mivel kitört rajta a kapuzárási pánik, eladja, és új szerelem után néz. Ezt már nem tagadhatja le.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések